Voor de oplettende kijker…

Voor de oplettende kijker, ik gebruikte ‘m al een aantal keer in mijn reels. Mijn nieuwe logo.
Ja ze is er….

2020, ik was zwanger en ik zat op de bank. Een beetje te klooien met mijn camera. Tot ik ineens….

“Ik zag haar. Ik zag in de takken van de bomen een vrouwelijke vorm. Zij was waar mijn hart van ging kloppen. Ze is sterk en toch in de “knoop” met zichzelf. Ziet door de bos de bomen niet meer, of door de takken de boom niet meer of door de bomen het bos niet meer. Ze is nog niet bewust. Maar als deze vrouw zich ontrafelt, achter de bladeren vandaan komt, ziet wat voor kracht er in haar zit, gebruik kan maken van haar natuur, dan zal ze stralen.
Ze hoeft niets te doen, alleen te zijn, ze is al. Je ziet haar.
Met haar inwendige leven wil ik zijn, ik wil haar horen en haar zien. In alle fases van haar leven. De zon straalde door haar lijf, door de regen liet zij zich bedruipen en de wind blies maar haar nooit omver. Ze is er nog, luisterend naar haar lichaam, verdiepend, in contact met haar wortels, de wind fluisterend door de takken, je bent prachtig en krachtig en precies goed zo. Precies hoe het mag zijn in dit moment.”

Slide 4: is deze prachtige dame.