Rumah Mandí

Ik heet Mandí. Geboren en getogen Amersfoortse. Ik heb inmiddels samen met mijn man de rust opgezocht aan de rand van Leusden. Sinds november 2016 masseer ik in mijn eigen massagepraktijk.

Ik wil me niet laten leiden door de haast van de maatschappij waar we momenteel in leven. Voor en na de massage neem ik de tijd en aandacht voor je die nodig.

Hoe het allemaal begon?

Eigenlijk masseer ik al mijn hele leven en ben ik een gevoelsmens.
Ik masseerde wel eens vrienden of familie als ze ergens last van hadden.
In Januari 2015 ging ik puur op gevoel eens langs bij een opleidingsinstituut voor Massage. Toen ik die bewuste informatieavond bezocht, kwam er een “sparkle”; een gevoel van blijheid. Iets wat ik al heel lang niet had gevoeld.
Een paar maanden later ben ik begonnen met de opleiding tot Wellnessmasseur. Inmiddels ben ik bevoegd om te masseren, de opleiding die ik heb gedaan is volgens de normen van de NGS. Ik ben daarmee goed op de hoogte van de anatomie van de mens.
Ik ben inmiddels allround massagetherapeut met als specialisatie de ontwikkeling vrouw, met alles wat daarbij hoort en Oosterse massages en energiewerk. Voor en tijdens de opleiding werd/word ik regelmatig met mezelf geconfronteerd. Een confrontatie met mezelf en mijn verleden, een confrontatie waar ik van leer en groei. Ik duikelde van de ene in de andere massageworkshop en opleiding om zoveel mogelijk informatie tot mij te nemen. Die informatie, mijn gevoeligheid, mijn ervaring en liefde zorgt voor een verbindende aanraking en massage. Hoe meer ik me verdiep in massage, het menselijk lichaam, onze geest en hoe deze samenwerken, hoe groter mijn “sparkle” word.

Visie

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je thuis bij jezelf te voelen. Thuis in je eigen lichaam.
Je lichaam aan te voelen en signalen van pijn of plezier te leren kennen. Gaande weg heb ik gemerkt hoe vaak mensen na een rugmassage zeggen; “Ik was vergeten dat ik ook nog een rug had en dat ik dat kon voelen”.
Aanraking zorgt voor bewustwording. Wanneer je je meer bewust wordt van je lichaam krijg je ook steeds meer het gevoel ervoor te willen zorgen. Met dit lichaam moet je ten slotte nog heel je leven, en ervoor zorgen is daarom heel belangrijk. Ik geloof dat van aandacht en liefde alles in de wereld beter wordt.
Ik bekijk daarom alles met liefde en aandacht, zonder daarbij zweverig te worden.

Mijn praktijk Rumah Mandí

Tijdens mijn opleiding ben ik al begonnen met een praktijk aan huis om vlieguren te maken.
Ik verhuisde mijn praktijk “Rumah Mandí” naar “De Nieuwe Stad”.
In de oude prodent fabriek heb ik van een oude directeurskamer een klein huisje gemaakt. Daarna maakte ik een mooi plekje in Zeist en in Leusden.

Inmiddels heb ik alle praktijken samengevoegd in Leusden.

Een fijne plek, langs de weilanden richting Stoutenburg.
Rumah betekend huis, thuis een plek waar je jezelf kunt zijn.
Thuis zijn is voor iedereen een ander gevoel. Voor mij is het een plek waar je jezelf kunt zijn en kunt ongestoord kunt ontwikkelen.
Het is er warm, veilig en liefdevol.
Mandí is, zoals je hierboven kunt lezen, mijn naam.
En betekend, je baden/wassen/reinigen.
In Indonesie is het ritueel wassen een deel van de massage (pitjit) behandelingen.
Maar ook het reinigen van je energiebanen en de innerlijke mens vind ik belangrijk in mijn behandelingen.
Mijn praktijk is vooral gericht op vrouwen, met als specialisatie HSP, onderzoek en nare seksuele ervaringen. Jouw praktijk om een stapje dichterbij jezelf te komen door middel van massage, ontspanning en ontwikkeling.
Mijn doel in om contact met je lichaam te maken en je thuis bij jezelf te laten voelen. Thuis in je lichaam. Met je lichaam als huis van gevoelens, emoties, blokkades en liefde. Een massage met liefde en aandacht voor je eigen lichaam.
Ik hoop je bij mij in de praktijk te ontmoeten voor de ontspanning, het onderzoek of met de klachten die je ervaart.

Liefs,
Mandí