Kracht van doeken

Ik werkte al lang met doeken maar vaker bij zwangerschapsmassages of diep trauma waarin aanraken in eerste instantie geen optie is.

Nu merk ik, sinds ik meer en meer sluitingsrituelen mag begeleiden én een dag mocht doorbrengen met 2 prachtige mensen die de rebozodoeken die ik gebruik uit Guatamala halen, en mocht leren over nog veel meer gebruik van doeken dan ik dat deed, ik ook steeds meer gebruik maak van de doeken met verschillende uitwerkingen; loskomen van emoties, diepe ontspanning, lichaamsbeleving op een andere manier, koestering en geborgen ervaren en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Al geloof ik heel erg in de kracht van mijn handen, mijn heldervoelendheid en mijn intuïtie: De kracht van doeken is magische.

#rebozo #sluitingsritueel #rituelen #eeuwenoudetechnieken #massage #rebozomassage #krachtvandoeken