Behandelmenu

Vaak hoor ik na een behandeling; “Dit was geen massage, dit is een belevenis. Een uitstapje voor mijn lichaam en mijn ziel”

Investering in tijd

Ik biedt mijn behandelingen in een vanaf tijd aan. Dat betekend dat je een bepaalde tijd bij mij in de praktijk bent. In deze tijd behandel ik je voor een zelfgekozen doel of wens. Dit doel kan elke behandeling anders zijn en kan ook open zijn. Zo kunnen we de de behandeling helemaal aanpassen naar jou wensen. Je mag ervan uit gaan dat elke behandeling voor een deel uit massage/aanraking bestaat. Verder gebruik ik tijdens de behandeling al mijn kennis, vaardigheden en middelen om jouw behandeling tot een unieke passende ervaring te laten zijn.

Ik weet niet wat mijn lichaam mij verteld, wil jij mij helpen vertalen?

De tijd die ik verbind aan de behandeling is slechts ter indicatie. Ik werk op gevoel, ik wil je lichaam graag geven wat het nodig heeft. Dat betekend dat ik soms op gevoel merk dat het lichaam iets anders nodig heeft. Soms kan een behandeling zodanig heftig binnenkomen dat ik besluit eerder te stoppen of heeft het lichaam meer/anders nodig. Dit is altijd in overleg. Daarom kan ik soms uitlopen. Ik plan genoeg tijd tussen de massages, daarom zul je niemand “lastig vallen” met de uitloop.

Investering in Euro’s

Zolang als ik een praktijk heb droom ik ervan om de prijzen gewoon open te gooien.
Zelf bepalen wat je betaald. Al eerder deed ik hiermee een proef en merkte ik dat veel mensen hiermee in de knoop raakte. Mooi zou je denken, een mooie confrontatie met jezelf, maar het schoot zijn doel voorbij. Ik heb lang gevoeld wat er klopt. Ik heb een tussenweg gezocht en gevonden.

Achter iedere behandeling heb ik een vanaf prijs geplaatst. Je mag zelf beslissen wat je de behandeling waard vind en wat jij mij ervoor zou willen betalen. Je mag het precieze bedrag betalen of een bedrag naar eigen gevoel. Dat kan elke keer hetzelfde bedrag zijn of elke keer verschillen.

Ik geloof in het universum en overvloed. Er is genoeg voor iedereen.
De behandelingen die ik geef zijn erop gericht om je te behandelen op maat en niet op het idee maandelijks een afspraak te maken. (zie hier voor Behandelingen)

Recht op een massage en zelfonderzoek

Ik vind dat iedereen recht heeft op een goede en fijne masseur en begeleiding bij momenten in het leven waarin het even niet alleen lukt. Neem dus vooral contact met mij op als het financiële aspect een probleem voor je is. Dan kijken we samen naar een fijne manier om samen te werken.

De investering is inclusief gebruik van handdoeken & zelfgemaakte, natuurlijke op maat gemaakte olie. Bij alle behandelingen kun je een zelfgemaakte olie, een kopje thee en verwennerij achteraf verwachten. Neem zo min mogelijk mee. Wil je een op maat gemaakte olie voor je behandeling, afgestemd op jou op dat moment, geef dit dan van te voren aan, investering hiervan vind je hieronder.

Ontspanningsmassages alleen is niet mijn ding

Even voor de duidelijkheid: Voor ontspanningsmassages moet je niet bij mij zijn. Voor tips daarvoor overigens wel 😉 Ik geef ontspannende massages, maar zal ook een groot deel van de behandeling dingen losmaken, gebruik maken van mijn heldervoelend en helderhorendheid en kijken naar thema ’s die er op dit moment voor jou spelen. Ontspanning is hier dan een onderdeel van. De vraag zou bv kunnen zijn; “Ik kan niet slapen, ontspannen lukt me niet, als ik het idee heb dat ik ontspan krijg ik meteen pijn in nek en schouders.”

Eens in de zoveel tijd (hierover informeer ik via de nieuwsbrief én instagram) geef ik “Ontspannende sessies”, waarbij de nadruk op ontspanning ligt hierover kun je hier meer lezen. Als er open plaatsen zijn zie je dat op de homepage in de sliders.

Behandelingen

(Deze tarieven zijn geldig vanaf januari 2023)

Je hebt keuze uit 5 opties, klik erop voor meer informatie.

Behandeling lichaamgerichte coaching (Open sessie) Je vind hieronder meer over tijd en investering
Zwangerschapsmassage & postpartum behandelingenOntspannende massage voor jouw lichaam en om contact te maken met jou kleintje, je lichaam te eren en weer contact te maken met je eigen lichaam
Vier handen massageeen energetisch ontspannende massage door twee masseurs
Rebozo sluitingsritueelvoor gebeurtenissen in je leven die getransformeerd mogen worden…(voor postpartum klik op postpartum behandelingen hierboven)
Godinnenmassage / kasmische massageenkel te boeken wanneer je al klant bent

Behandeling lichaamsgerichte coaching / massage

Op dit moment nog plek voor 4 nieuwe klanten.

Intake Tiba

Behandeling Sayang

Behandeling Senang

Behandeling Penasaran

Intake + 80 minuten massage

vanaf 120 minuten (2 uur)

vanaf 150 minuten (2,5 uur)

vanaf 180 minuten (3 uur)

vanaf €147,85

vanaf €147,85

Vanaf €184,81

vanaf €221,77

Wat jij geeft Mandí is geen massage, dat is een beleving, een ervaring, een reis. Ik heb hier zoveel aan gehad. En als ik je nodig heb, kan ik gewoon weer bij terecht. Dank je wel voor je liefde

Boek hier