Behandelmenu

Wat jij geeft Mandí is geen massage, dat is een beleving, een ervaring, een reis. Ik heb hier zoveel aan gehad. En als ik je nodig heb, kan ik gewoon weer bij je terecht. Dank je wel voor je liefde

Behandelmenu

Op dit moment nog plek voor nieuwe klanten.

Hier meer over investering in tijd, ik biedt mijn behandelingen in een vanaf tijd aan. De tijd die ik verbind aan de behandeling is slechts ter indicatie en investering in geld, en uitwisseling van energie is nodig om elkaar op waarde te schatten en serieus te nemen. Ik gun iedereen een massagebehandeling zoals ik die geef en daarom maak ik gebruik van het sliding scale principe.

Je krijgt na de behandeling een open betaalverzoek. Je hebt dan 2 weken om deze te betalen.
Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over betalen en praktische zaken.

  • De investering is inclusief gebruik van handdoeken & zelfgemaakte, natuurlijke zelfgemaakte olie. Bij alle behandelingen kun je een zelfgemaakte olie, een kopje thee en verwennerij achteraf verwachten. Neem zo min mogelijk mee. Wil je ook een olie mee naar huis? Kijk dan hier voor meer info en investering.
  • Ik geef ontspannende massages, maar zal ook een groot deel van de behandeling dingen losmaken, gebruik maken van mijn helder voelend en helder horendheid en kijken naar thema ’s die er op dit moment voor jou spelen. Kom je na traumabehandeling? Laat mij dit dan vooraf weten via de mail. Je kan reply’en op de boekingsmail.
  • Zoek je iets anders kijk dan hieronder nog bij verder nog boekbaar of stuur mij een mail dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Boek alvast je behandeling

Verder nog boekbaar, lees hier meer