Le Bocage 

Echt een aanrader als het gaat om rust en liefde voor alles om je heen.

Slapen in een kasteel, klinkt luxe en dat is het ook. Maar hier in Le Bocage is het heel basic. Geen gouden kandelaars en japans porselijk wat je om kan stoten. Maar een mooie schone en fijne plek op te zijn.

3 nederlandse broers werken aan dit kasteel omdat ze er energie van krijgen. Ik kan me dat voorstellen maar wat een werk. Van elk plekje maken ze iets moois.

Je kunt heerlijk wandelen in de prachtige tuin, die meer een park is dan een tuin. Maar niet aangelegd maar gewoon lekker ruig. Fijn ook voor je kids want er zijn allerlei bomen waaronder je een hut kan bouwen, verstoppertje spelen is hier heerlijk (weet ik uit eigen ervaring) en je vind hier van alles waar wel iets van te maken valt. Zelf word ik hier ook heel creatief en er hangt hier energetisch een goede sfeer. De vogels zingen hier nog gewoon de hele dag en in de nacht hoor je de vele krekels die je overdag al overal ziet springen en de sterren geven hier veel licht.  Er is een prachtige moestuin en je wil hier niks anders dan gewoon buiten zijn. Na het schoonmaken van de massageruimte weet ik het zeker, ik kom hier terug. Wie gaat er mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *