Vier handen massage

Data vier handen massages

Deze massages geven we op dit moment niet.
Ik zoek nog naar een nieuwe vorm.

Een vier handen massage is een massagevorm die je een keer meegemaakt moet hebben. Deze ervaring brengt je in een hele diepe ontspanning, je zakt even helemaal weg in de ‘verticale tijd’.

Omdat je door twee masseurs wordt aangeraakt, moet je denken het al snel opgeven en kun je je overgeven aan een andere, diepere laag van ontspanning. Spanning lost gemakkelijker op en je levensenergie gaat weer stromen.

We masseren niet synchroon, maar wel volledig vanuit het hart. Onze intuïtie wijst ons de weg. Zo creëren we het beste wat Leusden op massagegebied te bieden heeft. En jij kunt daar deel vanuit maken!

We zorgen voor een ontspannen en veilige sfeer en nemen de tijd om eerst kennis te maken en af te stemmen wat jouw lijf nodig heeft. Tijdens de massage kan er muziek gedraaid worden of we werken helemaal in stilte en luisteren naar de geluiden in de natuur. Anderhalf uur word je volledig in de watten gelegd

De vier handen massage is een massage met veel olie. Je ligt volledig ontkleed onder een sarong, waarmee we zorgen dat je edele delen bedekt zullen blijven.

Na afloop heb je alle tijd om – onder het genot van een kopje thee – even bij te komen en de ervaring in alle rust te integreren. Wees welkom om nog even te blijven zitten of een wandeling te maken in de omgeving alvorens je met een voldaan gevoel huiswaarts keert.