Testimonials

Na een reguliere traumabehandeling voelde ik dat ik niet alles los kon laten.
Aanrakingen van mijn partner bleven lastig en spannend. Ik voelde dat het in mijn hoofd “klopte” maar mijn lichaam en systeem deden niet mee.
Ik had nog regelmatig last van angsten en verkrampingen in mijn lijf.

Mandi heeft mij zo fijn begeleid bij het terugkomen in mijn lijf, mijn lijf weer te ownen.
Je vertelde alles zo helder en duidelijk maar bovenal liet je mij voelen. En het ervaren van wat er in mijn lijf gebeurt is goud.

Ik ben zo dankbaar voor jou gouden handen (waar ik eerst niks van wilde weten), voor jou liefdevolle benadering en rust.

 

Ik vond het zo fijn en veilig gister avond.
Ik dacht nog tijdens de behandeling: het lijkt wel alsof ik in een soort tempel ben
eeuwen geleden met de wijze medicijn vrouw.

Is ook gewoon zo dan nu wel in 2024 🙏🏼

De behandelingen bij jou zijn een geschenk voor je lichaam en geest. Het voelt als thuiskomen in je eigen lichaam, ondanks dat ik pas twee keer geweest ben.
Ik voel ineens dingen die ik nog nooit gevoeld heb. Na een ochtend bij jou voel ik me kwetsbaar, maar ook weer veilig en vertrouwd met mezelf.
Je stelt me enorm op mijn gemak, het voelt vertrouwd en als een thuishaven in jouw massage ruimte. De behandelingen zijn enorm bijzonder en speciaal om mee te maken
en geen enkele meeting is hetzelfde. Je speelt in op wat er op dat moment goed voelt, zowel voor mij als hoe jij het ervaart.
Overgeven aan jouw handen is dan ook niet eng of spannend, maar enorm fijn.

Onlangs heb ik een Rebozo ritueel mogen ontvangen bij Mandi & Sabrina.  Het heeft bij mij een diepe wond van seksueel trauma geraakt en mijn lichaam snapte dat voordat mijn mind erbij kon. Ik voelde me wanhopig en machteloos, maar door liefdevolle nazorg van beide vrouwen, viel het kwartje en kon ik er verder mee. En nu, een aantal weken nadien, kan ik zeggen dat dit ritueel mij een flinke stap vooruit heeft geholpen in de heling van het trauma. Dank jullie wel, lieve Mandi & Sabrina ❤️ (Dit is een deel van een review)