Stoelmassage

Een stoelmassage is een goede manier om te ontspannen en extra energie op te doen. De behandeling is speciaal voor mensen die een groot deel van de dag zitten of werkzaamheden verrichten die overbelasting van het lichaam veroorzaken. Het langdurig werken in dezelfde houding leidt vaak tot spanning en stijfheid in de spieren, meestal in de nek en schouders, en kan op den duur tal van klachten veroorzaken waaronder bloedsomloopstoornissen, vermoeidheid, hoofdpijn en RSI. Door drukpunten in de nek, schouders, rug, armen en handen te stimuleren, verbetert de bloedcirculatie en worden afvalstoffen afgevoerd. Een stoelmassage zorgt ervoor dat geblokkeerde energie weer vrijuit kan stromen, brengt een betere doorbloeding van de spieren tot stand, prikkelt het zenuwstelsel, bevordert het concentratievermogen en stimuleert het lichaam om afvalstoffen kwijt te raken. Klachten door stress en RSI zullen sterk verminderen. En verlaagt het ziekteverzuim. Je blijft tijdens de massage aangekleed en ik gebruik geen oliën. In de stoelmassage worden technieken gebruikt uit eeuwenoude tradities. Het is ontwikkeld om op locatie te geven in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel
In 10 tot 15 minuten worden schouders, nek, hoofd, rug, heupen, armen en handen behandeld. Een stoelmassage kan daarmee overal en altijd. De massage heeft nog meer effect als het met regelmaat gebeurt. Eén maal per week is aan te bevelen, vooral als er klachten zijn.

Na de behandeling voel je je uitgerust en fit!

Nog even in het kort;

Wat doet een stoelmassage (in het kort) voor jou en je lichaam (en die van je medewerkers)?

De grootste voordelen van stoelmassage zijn:
* Het kost niet veel, maar levert wel veel op;

– Stoelmassage zorgt ervoor dat het lichaam weer in balans komt, waardoor stress en vermoeidheid minder kans krijgen

– Geeft nieuwe energie en een ontspannen, verkwikkend gevoel

– Lichaamshouding en concentratie verbeteren.

– Werkt op lange termijn preventief bij werk-gerelateerde klachten zoals Burn out en RSI.

– resulteert aantoonbaar in een verhoogde werklust/energie en een groter concentratievermogen.

– Het bevordert de energie en doorstroming, versterkt het immuunsysteem, stimuleert de bloedcirculatie, de hersenactiviteit en de afvoer van afvalstoffen.

– Versoepelt de spieren en gewrichten.

– Verminderd het ziekteverzuim!

* Er zijn geen hulpmiddelen nodig zoals olie;

* Stoelmassage vindt ter plekke plaats;

* Uitkleden hoeft niet;

* Je voelt zich ontspannen en fris en kunt hier op de werkvloer meteen gebruik van maken.