Zwangerschapsverlof

Hey mooi mens, 

Het nieuwe jaar is net 2 maandjes begonnen en de wind waait ons verder het jaar in. Een mooi moment voor wat aanpassingen op mijn website en voor een nieuwsbrief dacht ik. Dus binnen vanaf mijn lekker verwarmde keuken aan de keukentafel schrijf ik dit bericht aan jou.

Is er nieuws?
Veel van jullie zijn al op de hoogte maar ik ben zwanger van een, tot op heden heel mooi en gezond, mensje. Mijn uitgerekende datum valt in begin juni 2020 en gezien de bekkenklachten die ik al vanaf het begin van mijn zwangerschap ondervind heb ik besloten dat ik per 1 april 2020 met zwangerschapsverlof ga, om mijn lichaam en mezelf de tijd te geven te rusten en vast in het moederschap te zakken.

Tijdens mijn zwangerschapsverlof
Menig klanten heeft aangegeven graag nog massages te willen ontvangen in mijn afwezigheid en vroeg daarbij om een aantal fijne masseurs.
Laat ik voorop stellen dat een “fijne” masseur nogal persoonlijk is, het is dus altijd een kwestie van proberen en ervaren. Maar hier vind je drie masseuses die ik je aanraad, omdat ze deels het zelfde werken, fijne massages geven op fijne plekken.
Zelf ben ik voorstander van het wisselen of uitproberen van andere masseurs omdat het nieuwe ervaringen geeft en nieuwe inzichten.  
Tijdens mijn verlof ben ik zowel per mail als per telefoon en whatsapp onbereikbaar. Je kunt natuurlijk wel mailen om terug op de wachtlijst te komen of iets aan te geven. Ik antwoord echter pas weer als ik daar aan toe ben. 

Na mijn zwangerschapsverlof
Ik ben van plan gewoon weer aan het werk te gaan maar wil mezelf, mijn gezin en mijn kleine wondertje de tijd geven om te wennen aan elkaar, onze nieuwe rollen en lekker te knuffelen. Dat betekend dat ik nog geen startdatum weet dat ik weer zal beginnen met mijn behandelingen. Ik zal jullie natuurlijk op de hoogte houden van mijn startdatum, werktijden en nieuwe tarieven.

Totaan 1 april 2020 zit mijn agenda helaas stampvol dus kan ik helaas geen nieuwe afspraken meer plannen. 
Ik wil je ongelofelijk bedanken voor je vertrouwen in mij en hoop je natuurlijk snel weer te zien!

Ben je een nieuwe klant, of al een tijd niet geweest en wil je graag op de wachtlijst? Laat me dat dan even weten per mail

Liefs, 
Mandí 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *