Veelgestelde vragen 

 • Waarom zie ik nergens wat voor soort massages je geeft? Ik geef ook geen soorten massages. Ik geloof dat je lichaam aangeeft wat het nodig heeft en wil daar dus ook vanuit gaan. Ik gebruik de technieken, die ik eerder leerde, in mijn massages. Als mijn handen jou niet kunnen geven wat je nodig hebt gebruik ik warmte, stenen of andere technieken om tot ons doel te komen. Omdat ik je echt wil geven wat je nodig hebt, ben je soms langer in mijn praktijk dan aangegeven.   Je kan mijn massagemenu lezen door hier te klikken.
 • Kun je vertellen wat we in het half uur doen dat je als behandeling beschrijft? Ik heb mijn massages in gedeeld in 2 tijden. Beschreven als “behandeling” en “Massage”.  De beschrijving voor massage staat voor de tijd dat je op de behandeltafel ligt en ik je daadwerkelijk masseer en/of reiki geef. De gehele behandeling duurt een half uur langer dan de massage. In deze tijd praten we en krijg je een kopje thee en kan je echt even aankomen in de praktijk. En ook aan het eind van de massage een lekker stukje fruit en een glaasje water. Dan hebben we het nog even over de hoe je het hebt ervaren, heb je even tijd weer aan te komen in je lijf  en kan je je weer een beetje voorbereiden om de weide wereld weer te betreden. Zo kan je optimaal genieten van de massage tijd en kom je echt even tot rust.
 • Kan ik bij jou parkeren? Dat kan zeker. Tegenover mijn praktijk zit een blauwe zone waar je met parkeerschijf 2 uur mag staan. Ook is er een gedeelte gratis, maar de kans dat daar iets vrij is, is klein. In de eemplein garage kun je natuurlijk ook je auto parkeren. Dit kost per 26 minuten €1 en het maximale dagtarief is €10. (Deze informatie is van mei 2017)
 • Welke dagen werk je in de praktijk? Ik werk maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Dat wil niet zeggen dat ik altijd aanwezig ben. Ik werk namelijk op afspraak. Ook werk ik veel op locatie, zoals stoelmassages of in instellingen voor mensen met een beperking. 
 • Moet ik iets meenemen voor een massage? Je hoeft niets mee te nemen. Sterker nog, laat zoveel mogelijk thuis. Je hebt niets nodig, zelfs als je rollen als moeder, vrouw, man of vader, broer of zus en ook je professie mag je lekker thuis laten. Je mag komen met wie je bent. 
 • Welke lichaamsdelen kan je masseren? Ik masseer hoofd, gezicht, hals, armen, buik, benen, voeten op de rug en op de buik masseer ik benen, gedeelte van de bilspier en rug, nek en schouders. 
 • Wat moet ik dragen tijdens een massage? Je mag zoveel of zo weinig dragen als je wil. Ik vraag altijd om de slip aan te houden. Belangrijk vind ik dat jij je comfortabel voelt, zodat je je optimaal kunt ontspannen.
 • Waarom plan je niet meer dan 5 afspraken per dag?  Ik wil jou zoveel tijd en aandacht geven als je nodig hebt. Ik plan daarom minimaal 3o minuten tussen de massages, echter is dit vaker een uur.  Om je de aandacht en massage te geven die je nodig hebt, moet ik zelf nog fris en helder zijn. Daarom kies ik ervoor niet meer dan 5 massages per dag in te plannen. 
 • Ik vind aanraking heel moeilijk, maar ik wil toch een keer een massage proberen. Ik masseer vaker mensen die, door verschillende redenen, aanraking moeilijk, eng of spannend vinden. Heel graag kijk ik samen met jou hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij een aanraking in een massage als prettig kan ervaren. Neem hiervoor de tijd en geef jezelf te tijd om dit te ervaren en ontdekken.  
 • Ik heb overgewicht, kan de massagetafel dat houden? Ik wil iedereen massage laten ervaren. Maak je vooral geen zorgen om de massagetafel. Mijn massagetafel kan tot tweehonderd kilo hebben.
 • Kan ik elke dag binnenlopen voor een massage? Ik werk uitsluitend op afspraak. Als je op de boek-nu knop klikt kun je precies zien wanneer ik beschikbaar ben. Mocht je veel pijn ervaren of even willen overleggen bel dan even.
 • Kan ik bij jou douchen? In mijn praktijk kun je niet douchen. Voor jezelf en voor mij is het wel erg prettig als je zorgt dat je voor de massage gedoucht hebt. 
 • Hoe kan ik betalen? Dat kan per bankoverschrijving of contant. Bedrijven kunnen ook op factuur betalen. Als je vaker voor een massage komt kijk dan een bij de abonnementen. Je bent dan extra voordelig uit.
 • Wat als ik verhinderd ben? Bent u verhinderd voor een reeds gemaakte afspraak, dan dit graag uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch melden. 
 • Wanneer kan je mij masseren? lees hiervoor “contra-indicaties”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *