Ontspannende sessies

In de ontspannende sessies die ik geef ligt de volledige focus op ontspanning.
We werken samen aan ultieme ontspanning. Ik gebruik technieken die vooral gericht zijn op totale ontspanning en je helemaal in een andere staat van zijn brengen. Dat betekend niet dat de massage altijd ontspannend is, want we komen soms plekken tegen waar het even niet lekker stroomt of vastzit. Dit behandel ik, zover als dat kan. Maar we zullen hier verder niet dieper op ingaan. (Zoals bij de open sessies).

Verder werk ik met energie en dat zul je voelen. In en na de sessie. Ook hier zullen we verder niet op in gaan. Mocht je hier wel verder mee willen boek dan een “Open sesssie “.

De ontspannende sessies zijn echt om je te laten ontspannen en je te brengen in de staat tussen hier en het universum in. Weg dromen, je lichaam voelen en heerlijk ontspannen…

Ontspanning

Deze massages zijn alleen op vaste dagen te boeken. Deze data kun je zowel hier als op mijn Instagram vinden. Deze massage is puur en alleen gebaseerd op ontspanning én zijn los te boeken. We zullen hier beginnen met een kort praatje en/of meditatie. Geen moeilijke dingen alleen maar ontspanning en natuurlijk behandel ik waar nodig. Is er meer nodig? Stap dan over op een open sessie.

Ontspanningsmassage
“Pijat relaksasi”

100 minuten
99,99 euro111,11 euro 121,21 euro

Of ik kon ontspannen…vroeg je aan het eind van de massage? Mandí, of ik kon ontspannen? Ik kan mij de laatste keer dat ik zo ontspannen was niet herinneren. Vanaf de eerste aanraking voelde ik liefde en die is nooit meer weg gegaan. Ik kom graag nog een keertje, echt een verwennerij