Massages tijdens mijn zwangerschapsverlof

Lieve nieuwe klanten, lieve bestaande, vaste klanten, lieve mooie mensen,

Vanaf 1 april 2020 ben ik met zwangerschapsverlof.
En op dit moment weet ik nog niet wanneer ik weer begin en hoe dat vorm krijgt.
Dat ik weer begin is wel helder.

Menig klanten heeft aangegeven graag nog massages te willen ontvangen in mijn afwezigheid en vroeg daarbij om een aantal fijne masseurs.
Laat ik voorop stellen dat een “fijne” masseur nogal persoonlijk is, het is dus altijd een kwestie van proberen en ervaren.
Maar hieronder vind je drie masseuses die ik je aanraad, omdat ze deels het zelfde werken, fijne massages geven op fijne plekken.
Op willekeurig volgorde;

Samen-zijn – Praktijk voor Massage en Reiki (Almere)
klik hier voor haar website
Vanuit een kamer op de 1e verdieping van haar huis in Almere masseert Annelies met liefde.
Zelf schrijft ze op haar site;

Een massage is de ideale manier om alles los te laten en jezelf op te laden. Bij Samen-Zijn, praktijk voor massage en Reiki, worden diverse energetische, klassieke en klachtgerichte massage-technieken gecombineerd tot een op de mens gerichte massage op maat. Het voornaamste doel hierbij is voor jou een moment van rust en diepe ontspanning te creëren, stress en pijn te verminderen en een algeheel gevoel van welbevinden te bereiken. Bij Samen-Zijn kun je ook Reiki cursussen volgen of een Reiki behandeling ervaren.

 

Massagepraktijk Nivasa (Putten)
klik hier voor haar website

Vanuit haar tuinhuisje in haar weelderige tuin neemt Esther haar klanten onder handen, klachtgericht en met liefde volgens de vaak meer oosterse werkwijze.
Zelf schrijft ze op haar site;

Nivasa betekent thuis, rustpunt.
Ik ben Esther Brouwer en wil je als masseuse een moment van rust en ontspanning geven, thuiskomen in jezelf.
Aangeraakt worden met liefde en aandacht, dat doet goed. Massage zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Het geeft energie doordat de stress verdwijnt, knellende gedachten vloeien weg en het heelt doordat je dieper en rustiger gaat ademen. Aanraken is essentieel en van levensbelang. Het is voeding voor lichaam en geest.

De strijkplank – massagepraktijk (Leusden)
Klik hier voor haar website

Vanuit de, samen met haar man gerunde, bamboekwekerij masseert zij haar klanten met liefde, aandacht en klantgerichtheid.
Lomi-lomi is een Hawaiiaanse manier van masseren die Kyra veelal toepast, maar ook voor zwangerschapsmassages kun je prima terecht.
Zelf schrijft ze op haar site;

Massage is een prachtige manier om even helemaal te ontspannen en de beslommeringen van alledag los te laten. De praktijk biedt een aantal verschillende methodes, die eventueel ook in combinatie gegeven kunnen worden.