Massages tijdens mijn verlof

Lieve nieuwe klanten, lieve bestaande, vaste klanten, lieve mooie mensen,

Vanaf 20 december 2021 ben ik met zwangerschapsverlof.
En op dit moment weet ik nog niet of/en wanneer ik weer begin en hoe dat vorm krijgt.

Menig klanten heeft aangegeven graag nog massages te willen ontvangen in mijn afwezigheid en vroeg daarbij om een aantal fijne masseurs. Laat ik voorop stellen dat een “fijne” masseur nogal persoonlijk is, het is dus altijd een kwestie van proberen en ervaren. Maar hieronder vind je twee masseuses die ik je aanraad, omdat ze deels het zelfde werken, fijne massages geven op fijne plekken.
Op willekeurig volgorde;

De strijkplank – massagepraktijk (Leusden)
Klik hier voor haar website

Vanuit de, samen met haar man gerunde, bamboekwekerij masseert zij haar klanten met liefde, aandacht en klantgerichtheid.
Lomi-lomi is een Hawaiiaanse manier van masseren die Kyra veelal toepast, maar ook voor zwangerschapsmassages kun je prima terecht.
Zelf schrijft ze op haar site;

Massage is een prachtige manier om even helemaal te ontspannen en de beslommeringen van alledag los te laten. De praktijk biedt een aantal verschillende methodes, die eventueel ook in combinatie gegeven kunnen worden.

Mazzaze – Wellness & Ontspannings (Leusden)
Klik hier voor haar website

Massage is voor mij een manier om in alle drukte van het leven bij mezelf te zijn. In het moment ervaren wat er is. Dat kan rust, stilte of een emotie zijn. In contact zijn met mezelf, de verbinding tussen hoofd en hart maken en voelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.