Investering vanaf april 2022

Vaak hoor ik na een behandeling; “Dit was geen massage, dit is een belevenis. Een uitstapje voor mijn lichaam en mijn ziel”. Ik heb eigenlijk 4 opties in het kort:

Behandeling lichaamsgerichte coaching

Godinnenmassage

Zwangerschapsmassage

Ik biedt mijn behandelingen in een vanaf tijd aan. Dat betekend dat je een bepaalde tijd bij mij in de praktijk bent. In deze tijd behandel ik je voor een zelfgekozen doel of wens. Dit doel kan elke behandeling anders zijn. Zo kunnen we de de behandeling helemaal aanpassen naar jou wensen. Je mag ervan uit gaan dat elke behandeling voor een deel uit massage/aanraking bestaat. Verder gebruik ik tijdens de behandeling al mijn kennis, vaardigheden en middelen om jouw behandeling tot een unieke passende ervaring te laten zijn.

De tijd die ik verbind aan de behandeling is slechts ter indicatie. Ik werk op gevoel, ik wil je lichaam graag geven wat het nodig heeft. Dat betekend dat ik soms op gevoel merk dat het lichaam iets anders nodig heeft. Soms kan een behandeling zodanig heftig binnenkomen dat ik besluit eerder te stoppen of heeft het lichaam meer/anders nodig. Dit is altijd in overleg. Daarom kan ik soms uitlopen. Ik plan genoeg tijd tussen de massages, daarom zul je niemand “lastig vallen” met de uitloop.

Bij alle behandelingen kun je een zelfgemaakte olie, een kopje thee en verwennerij achteraf verwachten.
Wil je een op maat gemaakte olie voor je behandeling, afgestemd op jou op dat moment, geef dit dan van te voren aan, investering hiervan vind je hieronder.

Behandelingen

(deze tarieven zijn geldig vanaf 1 april 2022)

Intake behandeling – 120 minuten

€125

Behandeling Sayang – vanaf 90 minuten (1,5 uur)

vanaf €95

Behandeling Senang – vanaf 120 minuten (2 uur)

vanaf €115

Behandeling Penasaran – vanaf 150 minuten (2,5uur)

Behandeling – 180 minuten (3 uur)

Vanaf €140

€180

Massageolie op maat – 5,95

Ik maak een olie voor jou speciaal op maat die we gebruiken tijdens deze specifieke behandeling. We bespreken van te voren wat je nodig hebt. Ik maak hiervoor gebruik van basisolie, voorhanden hebbende kruiden en etherische olie.

Massageolie op maat en mee naar huis

Ik maak een olie voor jou speciaal op maat die we gebruiken tijdens deze specifieke behandeling maar je neemt ook 50 ml mee naar huis. We bespreken van te voren wat je nodig hebt. Ik maak hiervoor gebruik van basisolie, voorhanden hebbende kruiden en etherische olie. Zo kun je door middel van de geur, de herinnering meenemen naar huis.

In sommige situaties zal ik je adviseren een bepaalde olie nog verder te smeren na de behandeling. Dit in overleg. Vaak geef ik je dan een olie mee voor 2-7 dagen en een specifieke plek. Deze olie kost 2,50 – 10,00 euro. Dit natuurlijk altijd in overleg en gebruik hiervan is natuurlijk een eigen keus.

Specifieke behandelingen waar massage een groot onderdeel is van de behandeling

  • Kasmirische massage – In overleg als onderdeel van traject
  • Yoni massage – In overleg als onderdeel van het traject

Recht op een massage en zelfontwikkeling

Ik vind dat iedereen recht heeft op een goede en fijne masseur en begeleiding bij momenten in het leven waarin het even niet alleen lukt. Neem dus vooral contact met mij op als het financiële aspect een probleem voor je is. Dan kijken we samen naar een fijne manier om samen te werken.

Wijzigingen en/of fouten voorbehouden