Massagemenu vanaf 1 juli 2021

Voordat je leest; Ik heb momenteel geen plek en kan helaas ook niemand op de wachtlijst plaatsen. (Laatste update: juni 2021)

Vaak hoor ik na een behandeling; “Dit was geen massage, dit is een belevenis. Een uitstapje voor mijn lichaam en mijn ziel”

Ik biedt mijn behandelingen in tijd aan. Dat betekend dat je een bepaalde tijd bij mij inkoopt. In deze tijd behandel ik je voor een zelfgekozen doel. Dit doel kan elke behandeling anders zijn. Zo kunnen we de massage helemaal aanpassen naar jou wensen. Je mag ervan uit gaan dat elke behandeling voor een deel uit massage/aanraking bestaat. Verder gebruik ik tijdens de behandeling al mijn kennis, vaardigheden en middelen om jouw behandeling tot een unieke passende ervaring te laten zijn.

De tijd die ik verbind aan de behandeling is slechts ter indicatie. Ik werk op gevoel, ik wil je lichaam graag geven wat het nodig heeft. Dat betekend dat ik soms op gevoel merk dat het lichaam iets anders nodig heeft. Soms kan een behandeling zodanig heftig binnenkomen dat ik besluit eerder te stoppen of heeft het lichaam meer/anders nodig. Dit is altijd in overleg. Daarom kan ik soms uitlopen. Ik plan genoeg tijd tussen de massages, daarom zul je niemand “lastig vallen” met de uitloop.

Bij alle behandelingen kun je een zelfgemaakte olie, een kopje thee en verwennerij achteraf verwachten.

Behandelingen (deze tarieven zijn geldig vanaf 10 oktober 2020)

Intake Massage – 110 minuten

Niet meer boekbaar

Behandeling Sayang – 90 minuten (1,5 uur)

69,95

Behandeling Senang – 120 minuten (2 uur)

86,95

Behandeling Penasaran – 150 minuten (2,5 uur)

Op aanvraag

Behandeling Tahapan – 180 minuten (3 uur)

Op aanvraag

Massageolie op maat – 3,95

Ik maak een olie voor jou speciaal op maat die we gebruiken tijdens deze specifieke behandeling. We bespreken van te voren wat je nodig hebt. Ik maak hiervoor gebruik van basisolie, voorhanden hebbende kruiden en etherische olie.

Massageolie op maat en mee naar huis – 9,95

Ik maak een olie voor jou speciaal op maat die we gebruiken tijdens deze specifieke behandeling maar je neemt ook 50 ml mee naar huis. We bespreken van te voren wat je nodig hebt. Ik maak hiervoor gebruik van basisolie, voorhanden hebbende kruiden en etherische olie. Zo kun je door middel van de geur, de herinnering meenemen naar huis.

In sommige situaties zal ik je adviseren een bepaalde olie nog verder te smeren na de behandeling. Dit in overleg. Vaak geef ik je dan een olie mee voor 2-7 dagen en een specifieke plek. Deze olie kost 2,50 – 10,00 euro. Dit natuurlijk altijd in overleg en gebruik hiervan is natuurlijk een eigen keus.

Specifieke massages

 • Jalan (3x120minuten) – €257,85
  Jalan betekend in het indonesisch Pad. Ieder loopt een eigen pad.
  Tijdens deze behandelingen werken we rondom een thema.
  We werken met wat er is d.m.v. massage en maken ook gebruik van andere lichaamsgerichte opdrachten.
  Let op! Dit is geen abonnement maar echt een traject.
 • Pengembangan diri (5×120 minuten) €429,75
  Pengembangan diri betekend in het Indonesisch “zelfontwikkeling”. 
  Tijdens deze behandelingen werken we rondom een thema.
  We werken met wat er is d.m.v. massage en maken ook gebruik van andere lichaamsgerichte opdrachten.
  Let op! Dit is geen abonnement maar echt een traject.
 • Kasmirische massage – In overleg als onderdeel van traject
 • Yoni massage – In overleg als onderdeel van het traject

Recht op een massage
Ik vind dat iedereen recht heeft op een goede en fijne masseur. Neem dus vooral contact met mij op als het financiële aspect een probleem voor je is.
Dan kijken we samen naar een fijne manier om samen te werken.

Wijzigingen en/of fouten voorbehouden