De therapeutische massages Kesadaran en Penasaran

Massage is een goede manier om in contact te komen met je lichaam en dichterbij je gevoel te komen. In mijn massages laat ik gevoel, bewustwording en klachtbehandeling altijd centraal staan. Ik merk dat er behoefte is aan verdieping. Daarom wil ik een speciale massage introduceren. Een massage waarin je bewust opzoek gaat naar wat er in je lichaam huist, welke antwoorden er in jou te vinden zijn en wat je allemaal ervaart als er een ander bij komt kijken. “Kesadaran” betekend in het indonesisch de toestand van bewustzijn of beseffen en Penasaran betekend nieuwsgierig zijn. Je neemt jezelf mee op avontuur.

In deze behandeling geef ik zowel massage als reiki. En voel wat er nodig is. Ook gebruik ik zelf gemaakte olie. Hierbij maak ik gebruik van etherische olieeën en verschillende soorten basisolie. In deze massage laat je alles los wat er komen gaat en laat je mij doen wat ik denk dat goed is.

Klant; Ik heb behoefte aan meer verdieping met mezelf